Gas en Licht overstappen

Gas en licht overstappen doet u met onze energievergelijker. Wij beschikken over alle gas en licht aanbiedingen. Deze kunt u vergelijken met onze onafhankelijke energievergelijker. Bekijk welke gas en licht contracten er allemaal zijn en welke voor u de goedkoopste is.

Er zijn een paar dingen die belangrijk zijn: Zoals de einddatum van uw energiecontract, wanneer deze nog meer dan 12 maanden loopt dan kunt u een overstapboete krijgen. Gebruik daarom de filteropties om de vergelijking in te stellen op 1 jarige contracten.

Gas en licht overstappen populair

Overstappen van gas en licht is sinds het openbreken van de energiemarkt populairder dan ooit. Waarom? Omdat u zelf kunt kiezen naar welke aanbieder u wilt overstappen en daarmee de regie zelf in handen houd wat uw energienota betreft. Niet de gas en licht aanbieder kiest zoals dat vroeger het geval was. U kiest nu zelf en dat is wel zo fijn.

Onafhankelijk gas en licht vergelijken

Omdat wij een onafhankelijke gas en licht vergelijker zijn kunt u er gerust op zijn dat wij u het beste aanbod tonen. Wij zitten namelijk niet vast aan een bepaalde energieleverancier waardoor wij onafhankelijk alles kunnen aanbieden tegen de goedkoopste prijs. U maakt bij ons een complete vergelijking in gas en licht.

Profiteer van exclusieve overstap deals

Ieder jaar komen energieleveranciers met nieuwe aanbiedingen om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te kunnen verwelkomen. Wij nemen deze op in onze energievergelijker zodat u zeker weet dat de aanbiedingen up to date zijn.

Gratis gas en licht overstapservice

Wij helpen u met het overstapproces door middel van onze gratis overstapservice en u hoeft nadat u uw keuze definitief heeft gemaakt verder niets te doen. Wij regelen de rest zodat uw nieuwe gas en licht levering op uw adres in orde word gemaakt.

Gas en Licht overstappen
8 beoordelingen 9.8 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!