Gas vergelijken

Gas vergelijken en op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder is razend populair. U kunt met de energievergelijker van EnergieVergelijking.nl op alleen gas aanbiedingen zoeken. U vult bij stroom dan gewoon 0 in. Op die manier zoekt u alleen op gas waarbij u alle goedkope aanbiedingen in gas te zien krijgt. 

Gas en stroom vergelijken

Gas en stroom vergelijken gebeurd het meest omdat het makkelijker is voor de consument. Wij hebben dan een aantal gegevens van u nodig zoals uw adres en postcode en verbruik. Op die manier kunnen wij exact berekenen wat u gaat betalen bij de nieuwe aanbieder. Weet u uw verbruik niet? Dan kunt u deze raadplegen in uw eindafrekening. Anders word er een schatting gemaakt dat kan natuurlijk ook maar dan loopt u risico dat u aan het einde van het jaar moet bijbetalen.

Zelf kiezen of u twee aparte aanbieders wilt

Heel veel consumenten denken dat zij verplicht zijn om stroom en gas bij dezelfde energieaanbieder af te moeten nemen. Dit is gelukkig niet het geval en u mag twee aparte aanbieders kiezen voor stroom en gas. Soms scheelt het een paar extra tientjes waardoor een consument toch besluit te kiezen voor twee aparte aanbieders. Of dat het makkelijker maakt dat weet u zelf het beste.

Goedkoopste gascontract zoeken

U vergelijkt dan alle gascontracten op prijs en kunt vervolgens overstappen naar de aanbieder met de goedkoopste gasprijs. De gasprijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen en dat heeft vooral te maken met de heffingen die de overheid ons oplegt. We betalen nu meer belasting op gas dan op energie. Hoe meer gas we verbruiken hoe duurder de kosten dus worden, maar ook veel meer CO2 uitstoot dat de lucht ingaat. Het is dus van belang dat we het milieu ontzien door te minderen met gas.

In de toekomst geen gasaansluiting meer

De techniek wordt steeds verbeterd en er komen steeds meer woningen op de markt waarbij er geen gasaansluiting meer nodig is. Koken en verwarmen gebeurt middels een warmtepomp en met zonnepanelen en een zonneboiler. Dat betekent dat wij in de toekomst dus geen gas meer nodig hebben. Maar zo ver is het voor ons nog niet en tot die tijd maken we gebruik van gas.

Gas vergelijken
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.