Gas en licht vergelijken

Gas en Licht vergelijken doet u op EnergieVergelijking.nl om zodoende de goedkoopste gas en licht aanbieding te vinden. Bent u benieuwd of u kunt besparen op uw kosten voor gas en licht? Dat kan hier. Wij van Energievergelijking.nl hebben alle energieleveranciers voor u op een rijtje gezet. Uw besparing begint ten eerste thuis, maar op de tweede plaats begint het met het vergelijken en zoeken naar de Energieleverancier die u de beste maar ook de goedkoopste gas en licht tarieven aanbiedt.

Alle kosten voor gas en licht vergelijken

Door uw kosten voor energie te vergelijken kan u dat een besparing van ruim €400 per jaar opleveren wanneer u kiest voor de goedkoopste gas en licht aanbieding. Doordat wij u het aanbod van alle energieleveranciers kunnen tonen kunt u daarop een 100% onafhankelijke vergelijking maken. U weet dan zeker dat geen enkele aanbieding is overgeslagen.

Hoeveel steekt u in uw zak met overstappen?

De kosten die u hiermee bespaart kunt u direct in uw achterzak steken. Bij een overstap naar een andere en goedkopere energie aanbieding gaat u de daaropvolgende maand meteen minder betalen. Gas hebben we nu eenmaal nodig om de verwarming draaiende te houden en energie voor ons licht en de elektrische apparaten thuis.

De goedkoopste gasprijzen

Het gas wordt getransporteerd vanuit Groningen omdat daar zich onze gasvoorraad bevind. De gasprijzen zijn daarom wel afhankelijk van de regio waar u woont. De goedkoopste gasprijzen liggen dan ook in de regio Groningen en Friesland omdat de afstand een stuk korter is. Woonachtig in Limburg of Brabant? Dan worden de gasprijzen weer hoger omdat het gas over een langere afstand vervoerd moet worden. Dit noemen ze ook wel de regiotoeslagen.

Gas en Licht vergelijken is direct euro’s besparen

Doordat alle energieleveranciers vergeleken worden krijgt u een onafhankelijk en eerlijk overzicht, waaruit u zelf de keuze kunt maken. Geen verkooppraatjes of het product van onze keuze dat u aangesmeerd word, wel zo fijn vind u niet? Begin dan nu met uw vergelijking en beoordeel de gas en licht tarieven zelf en maak de overstap. De nieuwe energieleverancier verzorgt de rest van het overstapproces voor u.

Gas en Licht
6 beoordelingen 9.3 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.