Gaskosten

Gaskosten verschillen per gasleverancier. Juist daarom is het heel verstandig om na te gaan bij welk gasbedrijf u kunt besparen. Door bij ons alle gaskosten te berekenen en te vergelijken kunt u precies zien welke aanbieder nu de goedkoopste is. Op uw energienota staat het verbruik van gas. Aan de hand van uw gasverbruik berekenen wij alle kosten. Met Energievergelijking.nl kunt u alle gastarieven per gasleverancier vergelijken en ziet u welke gas aanbieder voor u de meest voordelige keuze is. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is uw huidige gaskosten vergelijken.

GasleveranciersKortingGaskosten per jaar
1. EnergieFlex€180,-€821,24
2. Oxxio€200,-€859,69
3. Nuon€200,-€861,32
4. Qurrent€175,-€882,71
5. Budget Energie€110,-€893,01

Gasprijzen dalen door olieprijzen

Pak uw werkelijke verbruik erbij want de prijzen per kubieke meter verschillen per gasleverancier. Blijf op de hoogte van de actuele gastarieven. Bezuinigen op gas blijft een must. Waar u wel rekening mee moet houden is de verhoging van de belasting op aardgas. Daarentegen zijn de kosten voor transport iets verlaagd . GTS heeft haar tarieven voor het netbeheer voor gas landelijk verlaagd, niet veel maar toch een kleine meevaller.Door goed te vergelijken kunt u slim bezuinigen op uw gaskosten. Dan verzekert u u zelf van een mooi gastarief en bespaart u een paar honderd euro wel zo geruststellend! Doe de gascheck op Energievergelijking.nl

Besparen op gaskosten

Twee keer per jaar wijzigen de tarieven voor gas en energie, dus het is altijd verstandig om dit twee keer per jaar te gaan vergelijken. Zet uw tarieven ook niet te lang vast, ook al lijkt de 3 jarige of 5 jarige aanbieding nog zo aantrekkelijk. Meestal krijgt u deze in het eerste jaar uitbetaald, en als de prijzen dan stijgen heeft u er alsnog niet veel aan. Daarom blijven wij aanraden dat u ieder jaar een vergelijking maakt, door dit ieder jaar te doen kunt u de prijsstijgingen bij blijven. Energiebedrijven blijven alert door veel energie aanbiedingen in onze energievergelijker neer te zetten. Zij willen namelijk niet nog meer klanten verliezen, dus proberen zij met hun scherpe actie’s in energie en gas nieuwe klanten voor zich te winnen.

Bespaar op uw zakelijke gaskosten met onze energie vergelijking voor bedrijven!

Gaskosten
7 beoordelingen 10 gemiddeld