Gasleverancier

De gasleverancier voorziet u van uw gaslevering. De gasproducent en/of tussenhandelaar van gas voorziet de Gasleverancier weer van gas. Gasleveranciers zijn verplicht om een leveringsvergunning in bezit te hebben. Zonder leveringsvergunning mogen zij geen gas leveren. Wij willen u graag helpen met het vinden van de goedkoopste gasleverancier. Vergelijken en overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Start de prijsvergelijker, vermeld uw gegevens en klik op energie vergelijken. Wij laten u de kosten van alle gasleveranciers berekenen en vergelijken op basis van uw situatie en voorkeuren. Zodoende vind u bij ons gegarandeerd de goedkoopste aanbiedingen!


Gas vergelijken en direct besparen op uw gaskosten

 Gasprijs p/m3KortingKosten per jaarContract 
NLE€0,6004€55,-€833,781 jaarVergelijken
NLE€0,6004€55,-€833,781 jaarVergelijken
NLE€0,5980€80,-€859,463 jaarVergelijken
NLE€0,5980€80,-€859,463 jaarVergelijken
Pure energie€0,6104€0,-€876,061 jaarVergelijken
Gasvergelijking : Juli 2017

Gasleverancier vergelijken

Vergelijk alle aanbiedingen. De goedkoopste gasleverancier op basis van uw wensen en situatie staat bovenaan gevolgd door de duurdere leveranciers. Via Energievergelijking.nl kunt u eenvoudig en snel een nieuw gascontract afsluiten bij de gasleverancier van uw keuze. Neem ook de moeite om de kosten van stroom te vergelijken. U vind bij ons de Goedkoopste stroom en gas aanbiedingen. En daarmee bespaard u gemakkelijk honderden euro’s op uw gasleverancier.

Onafhankelijke prijzen vergelijken

Onze onafhankelijke gasvergelijker toont u een helder en betrouwbaar overzicht. Afhankelijk van de keus die u heeft aangevinkt toont de vergelijker bijvoorbeeld alle variabele gastarieven, klik op totaalprijs, en u ziet meteen wat uw werkelijke kosten per maand zijn. De gasprijzen schommelen nogal en door de daling die zich heeft doorgezet kunt u hiervan direct profiteren. De prijzen voor energie en gas blijven nog steeds dalen dus u hoeft niet te kiezen voor een 3 jarig contract, doet u dit wel dan kunt u de komende 36 maanden niet meer overstappen. De kans is in die periode heel groot dat de energieprijzen weer lager geworden zijn. Wilt u toch overstappen? Dan moet u een overstapboete betalen aan uw huidige energieleverancier wegens het vroegtijdig verbreken van uw energiecontract.

Wilt u direct overstappen naar een andere energieleverancier? Dat kan door uw precieze verbruikgegevens bij de hand te houden en daarmee een geschikte energievergelijking te starten. Over het overstappen en de bijkomende administratieve rompslomp hoeft u zich geen zorgen te maken want wij nemen u dit graag uit handen.

Gasleverancier
21 beoordelingen 9.5 gemiddeld