Goedkoopste stroom en gasleverancier

De goedkoopste stroom en gasleverancier vindt u op Energievergelijking.nl. Op Energievergelijking.nl kunt u namelijk alle stroom en gasleveranciers met elkaar vergelijken. Zo weet u in een mum van tijd welke stroom en/of gasleverancier voor uw gezin de goedkoopste is. En wilt u overstappen? Ook overstappen is met onze gratis overstapservice zo geregeld. Hieronder kunt u de kosten van alle stroom en gasleveranciers vergelijken.

Wijzig de gegevens voor een vergelijking op basis van postcode, situatie en voorkeuren


De goedkoopste stroom en gasleverancier voor uw verbruik

onafhankelijke energievergelijkerWaar u op moet letten zijn de vaste kosten en de variabele energiekosten. Vaste kosten zijn meterhuur en abonnementskosten. Deze vaste kosten kunnen verschillen per gas en stroomleverancier en bedragen over het algemeen zo’n 100 euro per jaar.

De goedkoopste stroom en gasleverancier brengt u in het beste geval maar 30 euro per jaar in rekening. Daarop kunt u dus al snel een paar tientjes mee besparen. De variabele kosten zijn de leveringskosten. Deze kosten verschillen eveneens per stroom en gasleverancier. Bij een goedkope stroom en/of gasleverancier kunt u tot wel €700,- per jaar besparen. Tel uit uw winst.

energie vergelijken

Stroom en gasleveranciers vergelijken

Alvorens u kunt weten welke stroom en gasleverancier voor uw situatie de goedkoopste is, start u met het vergelijken van alle energieleveranciers via onze voorpagina. Zo weet u snel en simpel welke energieleverancier voor u het goedkoopste is en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Behalve dat u onafhankelijk alle energieleveranciers kunt vergelijken kunt u ook direct overstappen. Hiervoor bieden wij u een volledig kosteloze overstapservice aan. Al met al kunt u binnen enkele minuten overstappen en besparen. In de meeste gevallen ontvangt u dan ook nog eens een flinke welkomstpremie.

Goedkoopste stroom en gasleverancier
16 beoordelingen 9.5 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.