Gasprijs

Gasprijs berekenen, vergelijken of uw gasprijs herzien? Bereken op EnergieVergelijking.nl de gasprijzen per kubieke meter. Klik op “Vergelijk energie” en bekijk direct hoeveel u kunt besparen. U hebt keuze uit diverse gasleveranciers. Door te kiezen voor de gas aanbieders met de laagste gasprijs kunt u flink besparen op uw gasrekening. De energiebelasting op gas is wel weer verhoogd maar laat u zich hier niet door tegenhouden, de energiebelasting op elektriciteit is daarentegen weer verlaagd. Dus u kunt nog altijd besparen op uw maandelijkse energiekosten door te starten met een energie vergelijk. De 1e tien goedkoopste energieleveranciers staan altijd bovenaan voor uw gemak.

De gasprijs bestaat uit:

  • Verbruikskosten
  • Vastrecht en transportkosten
  • Energieheffing
  • Btw 21%

Gasprijs gasleverancier

Er zijn vele gasleveranciers en de gasprijzen zijn bij iedere leverancier weer anders. Ook is hun kostenoverzicht anders opgebouwd. De één duurder dan de ander. Daarom is het ook van belang dat u deze vergelijkt met elkaar. Veel mensen zijn zich er niet van bewust en houden al jaren loyaal vast aan hun energieleverancier, omdat het makkelijker is. Maar u blijft ongemerkt de oude prijs betalen en de leverancier int uw betalingen wel per maand. Ze bieden hun klanten het liefst meerdere jaren een tarief aan, zo zijn ze verzekerd dat u blijft. Ze maken geen slapende honden wakker maar dat doen wij wel!

Online energievergelijkers bieden de hoogste overstapkorting

Veelal zijn de gasprijzen direct bij uw energieleverancier hoger dan bij een online vergelijkingssite. De actuele gasprijs is anno 2018 verhoogd door de hogere heffing energiebelasting op aardgas, start daarom met het vergelijken van de actuele gasprijzen en bekijk wie u het goedkoopste gas aanbod doet. Goedkopere gas aanbieding gevonden? switch dan van gasleverancier en doe dit het liefst ieder jaar. Het is maar een momentje van uw tijd maar u bespaart iedere keer weer.

Gasprijs
10 beoordelingen 8.2 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.