Gasprijzen 2016

gasprijzen 2016Gasprijzen 2016 vergelijken en zodoende overstappen naar een goedkoper gasproduct?Wat doen de gasprijzen momenteel en wat gaan ze doen over een paar maanden?. Door een gasvergelijking te starten van alle gasleveranciers kunt u direct bekijken hoeveel u gaat betalen voor de gasprijzen 2016. Nu er zoveel debatten plaatsvinden over de gaswinning in Groningen vraagt men zich af wat dat met de ontwikkeling in gas doet. De aardbevingen in Groningen hebben in ieder geval ervoor gezorgd dat de gaskraan meer dicht word gedraaid. Maar dan nog zal er genoeg gas zijn voor de Hollandse consumenten.

Gasprijzen 2016 hoger door belasting

De verhoging zal ruim 32% bedragen en dit betekent dat u extra moet betalen. Door zo slim mogelijk gasprijzen 2016 te vergelijken kunt u gelijk bekijken wie de goedkoopste gasprijzen voor u heeft.

Aardgasverbruik gedaald in Nederland

Het gasverbruik over 2014 daalde met 13% dit is te danken aan de lange warme herfst en milde winter die Nederland had. De kachels hoefden nog niet te branden en dat zorgde indirect voor een besparing. Het overschot aan schaliegas uit de Verenigde Staten kan ook worden geïmporteerd naar Nederland. Allemaal nieuwsberichten en onzekerheid op de gasmarkt, feit is nu wel dat de gasprijzen verlaagd zijn. Dus vergelijk nu alvast gasprijzen 2016 en leg de tarieven al vast voor het volgende jaar.

Gasprijzen 2016 vergelijken op EnergieVergelijking.nl

Wilt u direct de gasprijzen vergelijken? Dat kan snel en simpel met onze onafhankelijke energievergelijker! Start snel met energie vergelijken, bekijk alle gasprijzen 2016 van alle gasleveranciers op basis van uw eigen situatie en uw persoonlijke voorkeuren. U kunt direct overstappen naar de voordeligste aanbieder. Bovendien krijgt u via Energievergelijking.nl altijd interessante kortingen waarmee u goedkoper uit bent dan wanneer u rechtstreeks overstapt via de website van de aanbieder zelf!

Plaats een reactie