Gastarieven

Nederland heeft een overschot aan gas. De inkoop van gas neemt hierdoor af. Het aanbod overstijgt de vraag. Doordat het aanbod groter is dan de vraag verlagen de energieleveranciers hun gastarieven, u kunt daar van meeprofiteren. Vergelijk hier uw gastarieven en u weet direct welke gasleverancier voor u de goedkoopste is. Door alle tarieven voor gas onafhankelijk te vergelijken, dus alle aanbieders, weet u zeker dat u echt de aller goedkoopste gastarieven krijgt. De energiebelasting mag dan wel omhoog gegaan zijn, de prijzen voor gas zijn in ieder geval gedaald, het is goed mogelijk dat uw oude gastarief niet meer conform de huidige gastarieven zijn. En daar zit uw besparing als u overstapt!


Gastarieven vergelijken

Afhankelijk van welke gasleverancier u nu hebt kunt u wel of juist niet besparen. De meeste mensen zijn klant bij Essent, Nuon, Eneco, Oxxio of de Nederlandse energie maatschappij. Uiteraard hebben wij alle gastarieven van deze aanbieders in onze vergelijking opgenomen. Maar er zijn meerdere gasleveranciers met aantrekkelijke gasprijzen. Door alle gas aanbiedingen met elkaar de vergelijken kunt u eenvoudig besparen op de kosten van Gas. Door ook de energietarieven te vergelijken kunt u nog meer geld besparen op uw totale energierekening. Wij laten u graag de totale energiekosten zien met onze energievergelijker. Start met energie vergelijken om een totale berekening te maken van de stroom en gastarieven van alle aanbieders. Vervolgens kunt u direct besparen!

Fiscus verhoogd belasting op gas in 2016

De gasrekening 2016 zal hoger uitvallen aan het einde van dit jaar omdat we meer gaan betalen voor gas door een verhoogde tax erop. Deze belasting is met meer dan een kwart gestegen dus houdt daar in ieder geval rekening mee. U kunt besparen op uw gasverbruik en door opnieuw te starten met vergelijken. U voorkomt zo een forse naheffing op uw energierekening.

Gastarieven
10 beoordelingen 9.6 gemiddeld