Gaswijzer

In onze Gaswijzer kunt u een keuze maken uit verschillende aanbieders van gas. In de gaswijzer kunt u uw keuze aangeven of u een voorkeur heeft voor groen gas of aardgas. Het groene gas dat aangeboden word is in de regel duurder dan aardgas. Uw groene gas is gecertificeerd om de oorsprong ervan te garanderen. Eigenlijk is groen gas aardgas dat groen gemaakt is.

Gaswijzer gebruiken om gas te vergelijken

Het alternatief voor aardgas is het groene gas omdat deze uit hernieuwbare bronnen gemaakt word. U draagt daarbij toe aan een gezonder en schoner milieu. En de voorraden van ons aardgas raken nu eenmaal op. Dus check de Gaswijzer en bekijk welk aanbod u het meeste aanspreekt op Energievergelijking.nl

Bekijk direct hoeveel u kunt besparen

Met de energievergelijker kunt u bekijken welk pakket voor gas en energie de goedkoopste is, deze staan namelijk meteen bovenaan op de eerste plek. Vervolgens kunt u iedere aanbieding bekijken door op meer informatie te klikken. Wanneer u dat heeft gedaan ziet u de prijsopbouw van het gasproduct. Maar ook kunt u één op één vergelijken vul bijvoorbeeld uw huidige gasleverancier in en bekijk wat Nuon u te bieden heeft. Het beste is uiteraard om alle leveranciers met elkaar te vergelijken zodat u 100% zeker weet dat alle aanbiedingen zijn meegenomen in de gasvergelijking. U beperkt namelijk uw vergelijking wanneer u niet uit alle aanbieders een vergelijking maakt.
Wanneer u de Gaswijzer gaat gebruiken kunt u kiezen tussen een variabel en vast tarief. Heeft u belangstelling voor een vast tarief? Leg deze dan voor uitsluitend een jaar vast, zo kunt u ieder jaar weer genieten van de hoogste welkomstpremie die u aangeboden word.

Oriënteer u vantevoren heel goed voordat u de overstap maakt naar een andere aanbieder, bekijk ook de einddatum van uw contract wanneer deze nog niet verlopen is en nog een jaar duurt, dan kunt u het beste even wachten. Waarom wachten? Omdat u anders een overstapboete krijgt van uw energieleverancier zij zien voortijdig overstappen als contractbreuk en willen deze kosten vergoed hebben.


Gaswijzer
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.