Groen gas

Groen gas is opgewaardeerd biogas. Het biogas wordt schoongemaakt en hiermee een hernieuwbaar gas. Ons groene gas heeft dezelfde kwaliteiten als aardgas. Aardgas bestaat voornamelijk uit 88% methaan. Biogas bestaat uit afval, tuinafval, groenteresten en fruitresten.  Maar ook uit dierlijke resten zoals bijvoorbeeld koeienmest. Nadat het groene gas voldoende is bewerkt krijgt het het predicaat: Groen gas, en mag het gebruikt worden voor onze gasvoorziening, voordeel hiervan is dat het op een duurzame manier gebeurd.

Groen gas en Garantie’s van oorsprong

Ja ook worden er garantie’s van oorsprong bij biogas geleverd. In Nederland is Vertogas degene die deze certificaten verstrekt. Vertogas voert controles uit of het gas ook voldoet aan de eisen conform de productie van biogas/groen gas. Producenten van biogas moeten het groencertificaat ook overleggen wanneer ze voor een subsidie in aanmerking willen komen.

Groen vergelijken is besparen

Wanneer u bezig bent met energie en gas vergelijken zult u opmerken dat er nog niet heel veel aanbod is in groen gas. Energieleverancier Greenchoice biedt bosgecompenseerd gas aan. Dit is altijd beter voor het milieu dan het gebruik van aardgas, omdat aardgas ervoor zorgt dat we veel meer CO2 uitstoten. Tegenwoordig betalen we ook meer voor het gebruik van gas, dus laten we het dan met zijn allen goed doen. Door ten eerste te bezuinigen op het gebruik van gas en over te stappen naar een energieleverancier die schoner gas aanbiedt.

Ook groen gas?

Start daarom eens met een vergelijking en ga op zoek naar een energieleverancier die biogas levert, veel energieleveranciers bieden een combinatie pakket aan met groene stroom en gas. Het enige wat u hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens in te voeren zoals uw huidige energieleverancier en uw verbruik. Aan de hand daarvan toont EnergieVergelijking.nl de goedkoopste gasaanbiedingen waardoor u meteen tot €500 op uw energierekening kunt besparen.

Groen gas
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.