Grootverbruiker gas

Een grootverbruiker van gas bent u als uw gasmeter en aansluiting groter is dan een g25 meter, en heeft het een doorlaatwaarde hoger dan 40 m3 gas per uur? Dan bent u automatisch aangemerkt als grootverbruiker. Wilt  u weten of grootverbruiker gas bent? Check dan uw meterkast en uw energienota. Uw netbeheerder kan u ook vertellen wat de capaciteit van uw gasmeter is. Deze onderscheiding word ook gebruikt tussen particuliere afnemers en zakelijke afnemers ( grootverbruikers ).

Als grootverbruiker gas betaalt u meer voor uw gaskosten dan een particuliere kleinverbruiker dit doet, vergelijk daarom jaarlijks de prijzen voor uw gasverbruik en zoek naar de maximale besparing op uw energierekening.

Grootverbruiker gas
3 beoordelingen 7.3 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.