Vergelijken gas

Vergelijken gas doet u op EnergieVergelijking.nl. Nederland is de grootste gastransporteur van Europa. De Nederlandse Gasunie heeft een sterke positie in de gasmarkt en is daarmee monopolist. Dit betekent ook dat de gasmarkt niet geliberaliseerd is. Maar gelukkig zijn de gastarieven daar niet geheel van afhankelijk. De olieprijzen bepalen ook een groot gedeelte. Met het grote overschot aan gas dat Nederland bezit heeft u als consument een ruime keuze.

Vergelijken gas voor de hoogste besparing

Veel energieleveranciers hebben hun gastarieven verlaagd en Energievergelijking houdt dit voor u bij. Wilt u gas vergelijken op soort? of op variabel tarief? Dit kan allemaal, u vinkt eenvoudig uw opties aan in het scherm. En binnen enkele seconden kunt u bekijken wie op dit moment het meest gunstige gastarief aanbied. De goedkoopste gasprijs word altijd bovenaan gezet en u kunt per leverancier ook de vaste kosten bekijken. De gasprijs is afhankelijk van de regio waar u woonachtig bent, hoe verder u vanaf het noorden woont hoe meer u moet betalen voor uw gas. Simpel uitgelegd: Het gas moet verder vervoert worden dus worden daar regiotoeslagen over berekend. Wijzig het invoerscherm maar eens en u zult zien dat iemand in Groningen minder hoeft te betalen dan wanneer u in Zeeland woont.

Bekijk en bereken alle kosten per leverancier

Het vastrecht wil ook nog wel eens verschillen per energieleverancier dus daar kunt u ook op letten bij het maken van een vergelijking. Om verwarring te voorkomen tonen wij u de all-in prijs die u per maand gaat betalen. Klikt u op het product dan kunt u de kosten zoals het vastrecht, regiotoeslag en heffingen bekijken.
Wilt u gas vergelijken? Begin alvast met het maken van een berekening en u weet binnen een paar tellen welke aanbieder de goedkoopste is. Via onze overstapservice kunt u veilig overstappen.


Vergelijken gas
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.