Gasprijzen 2019

Gasprijzen 2019 alvast inzien? Maak een energievergelijking en bekijk direct waar u aan toe bent. Omdat we ieder jaar te maken krijgen met veranderingen in de gasprijzen is vergelijken niet een gek idee. De grootste kostenpost bij de gasprijzen is de heffing. Het kabinet heeft een nieuwe verhoging aangekondigd op aardgas. Dat maakt de kale gasprijs duurder.

Gewoonte doorbreken is gas besparen

Gelukkig kunnen we daar handig op inspelen. Gas besparen is tegenwoordig aan de orde van de dag. Dankzij gas kunnen we douchen, koken en verwarmen. Het is eigenlijk een luxe maar vinden wij het eerder normaal. Nu hoeft u niet flink in te leveren. Door uw gewoontes te doorbreken komen we al een eind. Een paar simpele besparingstips verlagen uw gasverbruik al.

Wat is er bekend over de gasprijzen 2019?

Het feit is gewoon dat het gebruik van gas duurder is. Per kubieke meter gas moeten we namelijk ook de Opslag Duurzame Energie betalen. En nu we weten dat het kabinet extra geld nodig heeft voor de ODE zijn we daar op voorbereid. In 2018 zal er ruim een miljard euro worden geïnvesteerd in de ODE. En dit bedrag wordt doorberekend aan de eindgebruiker. Zo weet u ook dat de gasprijzen 2019 wel iets duurder kunnen zijn.

Energierekening wordt komende jaren duurder

Jaarlijks betalen we aan al die belastingen 650 euro meer aan de energierekening. Overigens heeft het kabinet beloofd dat de energiebelasting na 2020 wel weer lager wordt. Natuurlijk bestaat de gasprijs uit verschillende elementen. Om verwarring te voorkomen kunt u het beste kijken wat u exact per maand moet betalen. Om verhogingen te voorkomen kunt u dan ook het beste even kijken naar de vaste gasprijzen. Een variabele gasprijs kan namelijk zo veranderen.

De goedkoopste energie en gas aanbiedingen

Dus start direct met zoeken naar de goedkoopste gasleverancier. De beste manier om maximaal te besparen is energie en gas te vergelijken. Pak uit alle energie aanbiedingen de goedkoopste en stap over. Verlaag uw voorschotnota en profiteer van deze besparing.


Informatie gerelateerd aan de gasprijzen in 2019


Gasprijzen 2019
5 beoordelingen 6.4 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!