Gasterra

Gasterra is een aftakking van de Nederlandse Gasunie de handelsonderneming handelt in aardgas op de Europese energiemarkt. Zij zijn afgesplitst in 2005 van de Gasunie en opgericht in 1963. Gasterra werkt met aandeelhouders Shell, ExxonMobil en de Staat der Nederlanden. Het kantoor van Gasterra is gevestigd in Groningen.

Gasterra houd zich bezig met de onderzoeksprogramma’s zoals: Energy Valley en Energy Delta Gas Research. Gasterra werkt langdurig samen met de NAM, de afspraak is dat de NAM al zijn gewonnen gas aan Gasterra doorverkoopt. In de Gaswet staat vastgelegd dat Gasterra het gas uit de gasvelden mag opkopen. Tevens houd Gasterra zich bezig met geimporteerd gas uit Noorwegen en Rusland. Ook exporteren zij gas naar het buitenland waarvan Duitsland de grootste gasafnemer is, de volgende afnemers zijn: Engeland,Ā BelgiĆ«, Frankrijk enĀ ItaliĆ«.

Gasterra
4 beoordelingen 9 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.