Goedkoopste energie

Wie levert de goedkoopste energie? Dat is een goede vraag! Dat kunt u bij ons op Energievergelijking.nl meteen berekenen. In een paar eenvoudige stappen bent u daar achter. Door zorgvuldig uw wensen aan te geven en op basis van uw huidige energiecontract met de bijbehorende tarieven kunt u bekijken of u teveel betaalt. Het verschil kunt u in uw zak steken wanneer u meteen overstapt naar de goedkoopste energie. Kiezen voor de goedkoopste energie betekent minder betalen voor uw maandelijkse energiekosten.


Wie levert de goedkoopste energie?

Geef uw persoonlijke situatie aan gevolgd door postcode en klik op vergelijk energieprijzen, bovenaan staat de goedkoopste energie aanbieding. Dat is dan ook de goedkoopste energieleverancier op uw adres. U kunt desgewenst nog rondkijken en meer vergelijken, zoals op soort energie of vast contract en variabel contract. Omdat er zoveel verschillen in contracten en tarieven zijn kunt u ook bekijken welke energieleverancier de goedkoopste vastrechtkosten heeft.

Wissel jaarlijks van energiebedrijf om maximaal te besparen

Een energiebedrijf verdient geld met het aantrekken van nieuwe klandizie, en daarom doen zij hun uiterste best om zoveel mogelijk klanten aan te trekken. Dit ziet u dan ook wanneer u een energievergelijking bij ons maakt. Zij geven u maar wat graag een fikse bonus als u overstapt naar hun. U kunt uit die bonussen het goedkoopste energiebedrijf vinden want deze staat namelijk op plek 1. De andere plekken zijn toebedeeld aan de iets minder goedkope energiebedrijven.

Kies voor een hoge welkomstbonus bij een 1 jarig contract!

Er zijn ook veel verschillende welkomstbonussen, een welkomstkorting voor 1 jaar maar ook voor 3 jaar en 5 jaar. Vooral de kortingen voor de langere contracten kunnen iets hoger “lijken” maar laat u zich geen zand in de ogen strooien. Want als die korting hoger lijkt en u bijvoorbeeld beslist over te stappen naar een 3 jarig contract dan dient u wel te beseffen dat u in dat tijdsbestek niet kunt wisselen van energiebedrijf. Als u dat wel doet, dan moet u waarschijnlijk een zogenaamde waarborg oftewel een boete betalen. In veel gevallen is de korting die u krijgt hoger dan de waarborg als u het contract voortijdig verbreekt.

Lees ook Energiebedrijven zonder borg

Reviews

Hoe nuttig is dit?

Score / 5. Stemmen:

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Plaats een reactie