Hieropgewekt.nl

Op het kennisplatform van Hieropgewekt.nl kunnen consumenten, bedrijven maar ook gemeenten of leden van energiecoöperaties informatie winnen over duurzame energieprojecten die lokaal opgezet zijn. Denk hierbij aan het starten van een duurzaam energieproject en u bent op zoek naar ideeën daarvoor. Hieropgewekt.nl biedt haar kennis, informatie en een dosis inspiratie op het platform.

Op hun website zijn kennisdossiers in te zien die zijn onderverdeeld in:

  • zon
  • wind
  • warmte
  • marketing & communicatie
  • Organisatie
  • Financieel Juridisch & Fiscaal
  • Toekomst
  • Energiebesparing
  • Samenwerken
  • Organisatie

Kennisdossiers bevatten een schat aan informatie

Dankzij deze dossiers heeft u al flink wat handvaten waarmee u verder kunt. Bekijk ook initiatieven die lokaal in de buurt zijn georganiseerd om daaruit ideeën op te doen. Hieropgewekt.nl brengt ook elk jaar de Lokale Energie Monitor uit dit is een rapportage die de ontwikkelingen in de energiesector bijhoudt. Zo kunt u een beeld krijgen van de opwekcapaciteit van een windpark is en hoeveel deze opgebracht heeft. Zo verstrekken zij informatie over postcoderoosregelingen.

Hieropgewekt.nl initiatief van HIER klimaatbureau en ODE Centraal

Hieropgewekt.nl is ontstaan doordat HIER klimaatbureau en ODE Centraal besloten samen te werken. Ze hebben hun krachten gebundeld om de elektriciteitsproductie in Nederland te verduurzamen. Zo kunt u ook bijeenkomsten bijwonen die interessant kunnen zijn voor u met betrekking tot lokale duurzame energie. Houdt hiervoor de agenda op hun website in de gaten.

Groene energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl

HIER klimaatbureau is de stichting die zich bezig houdt met het oplossen van ons klimaatprobleem. Bij HIER kunt u tips vinden over energie besparen en ze beantwoorden vele vragen over groene energie. EnergieVergelijking.nl biedt u Energiebegrippen waar u ook heel veel informatie kunt lezen over duurzame energie en alles wat te maken heeft met de energiemarkt. U verduurzaamd door gebruik te maken van groene energie. Let er dan tijdens het energie vergelijken op dat u Groen uit Nederland aanvinkt op die manier vergelijkt u enkel energieleveranciers die Nederlandse groene energie aanbieden.

Hieropgewekt.nl
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.