Internet of things

Internet of things is de toekomst waar het online apparatuur aangaat, deze apparaten zijn verbonden met internet. Met internet of things kan men zijn slimme thermostaat van afstand bedienen. De temperatuur kan lager of hoger worden gezet. Of u zet de wasmachine alvast aan zodat uw was klaar is als u thuis komt.

Internet of things en energie besparen

Er zijn al heel veel ontwikkelingen gaande wat betreft Internet of Things. Zo kunnen slimme thermostaten bediend worden. Een slimme thermostaat kan uw gedrag overnemen door op uw routines te letten. De thermostaat registreert wanneer u en uw gezin opstaan waardoor de temperatuur geregeld kan worden. Vertrekken jullie van huis? Dan kan de slimme thermostaat uw verwarming uit of lager zetten. Ook zijn er Led lampen verkrijgbaar die op afstand bediend kunnen worden. De verlichting kan op afstand uit en aan gezet worden. U bespaart hiermee dus op uw energieverbruik met behulp van internet.

Slimme apparaten hebben de toekomst of niet?

Samsung is bezig slimme koelkasten te ontwikkelen in de toekomst kunnen registreren hoe koel de koelkast is, en de nieuwe koelkast kan zelfs online boodschappen bestellen wanneer er een product op is. Zo is er al een slimme oven geïntroduceerd en kan een slimme vaatwasser via een speciale app worden bediend. In de nabije toekomst kunnen we met onze telefoon, tablet en laptop toegang krijgen tot al onze elektrische apparatuur. Op die manier kunnen we verschillende instellingen wijzigen, toevoegen zodat we op allerlei manieren energie kunnen besparen.

Besparen zonder slimme apparaten kan altijd

Wel zijn slimme apparaten die verbonden zijn met het internet gevoelig voor hacks. Daar moet dus aan gewerkt worden. Alhoewel het risico voor hacks nooit helemaal uitgesloten kan worden. Ook tast het onze privacy aan omdat al onze data online bewaard blijft. Energie besparen blijft altijd een belangrijk item. Besparen op energie zonder internet doen we al heel lang. En daar hebben we niet persé internet voor nodig. Verminder het verbruik van energie en gas op simpele manieren. Uw energierekening laat dan zien dat u geld heeft bespaard. Energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier is ook besparen. Dus start gelijk op EnergieVergelijking.nl.

 

Internet of things
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.