IRENA (International Renewable Energy Agency)

Irena Het Internationaal Agentschap voor duurzame energie is een organisatie die alle landen ondersteunt naar een duurzame energietoekomst. Zij dienen tevens als platform voor internationale samenwerkingen, delen hun middelen en financiële kennis over duurzame energie. IRENA bevordert de wereldwijde invoering en gebruik van alle vormen van duurzame energie.

Daaronder vallen bio-energie, aardwarmte, waterkracht energie, golf energie, en zonne-energie, windenergie. Zij streven naar een duurzame ontwikkeling en energiezekerheid en een koolstofarm milieu. Zij bieden verschillende diensten aan zoals:

  • Een online lerend netwerk: IRELP
  • Handboeken voor duurzaam ontwikkelingsbeleid
  • Voeren studie’s uit naar technieken
  • Het faciliteren van duurzame planning van energie op regionaal niveau
  • Duurzame energie landen profielen

Het Agentschap zetelt in Abu Dabi, en heeft een innovatie en techniek centrum in Bonn Duitsland, verder zullen zij hun activiteiten ook uitbreiden in New York. De officiële oprichting van IRENA vond plaats op 26 januari 2009 in Bonn. Op dat moment tekenden 75 landen een verdrag waar de doelstellingen van IRENA werden bekrachtigd.

IRENA (International Renewable Energy Agency)
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!