Kilowatt kW

1000 watt staat gelijk aan één kilowatt en rekensoort in vermogen. Zoals de joule gebruikt word voor aanduiding in energie. Met de kilowatt berekenen we ons elektriciteitsverbruik. Een gemiddeld gezin verbruikt per jaar  3500 kWh. Wij betalen ongeveer 19 eurocent per 1 kWh in 2017. Wanneer u bent begonnen met energie vergelijken dan ziet u onder elektriciteit Per kWh staan. Dit is de kale prijs die u per kilowattuur betaalt.

Kilowatt kosten vergelijken

Als u uw verbruik heeft ingevoerd dan wordt dit vermenigvuldigd met uw verbruik. Zo ziet u de totale kale kosten voor uw elektriciteit. Daar worden nog kosten bij opgeteld en de heffingskorting weer afgetrokken. Ook eventuele kortingen kunnen daar weer vanaf getrokken worden. Onderaan de vergelijking ziet u dan de totaalprijs die u gaat betalen. Kosten voor vastrecht kunnen ook verschillen. Net als de korting die de energieleverancier u biedt.

Bij samenvatting ziet u uw besparing

Bij samenvatting ziet u de totale kosten per jaar. Hiervan zijn alle andere kosten afgetrokken. Dit bedrag kunt u aanhouden tijdens het vergelijken. U kunt de kosten van alle energieleveranciers vergelijken. Ook kunt u uw huidige kosten naast de energievergelijking leggen. Dan ziet u ook hoeveel u nu teveel betaalt. Wel zo handig. Als u klaar bent om te kiezen en over te stappen. Dan kunt u het nieuwe energiecontract aanvragen en de energieleverancier regelt de rest.

Kilowatt kW
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!