Kilowattuur kWh prijs

kilowattuur kWh prijs
Kilowattuur kWh prijs zo word de maataanduiding voor elektriciteit door een energiebedrijf berekend. kWh of ook wel Kilowattuur zult u vast wel eens op uw energierekening hebben gezien. Met een kilowattuur word de eenheid aan elektriciteit voor de duur van één uur aangegeven. Wanneer u start met het vergelijken van energietarieven kunt u uw verbruik in kilowattuur aangeven. Deze gegevens staan op uw eindafrekening van uw energiebedrijf. Met deze data kunt u uw energievergelijking preciezer berekenen.

Kilowattuur kWh prijs berekenen per energiebedrijf

Uw energiebedrijf berekent uw energieverbruik op basis van kilowattuur. Om exact te zijn is één kilowattuur precies hetzelfde als 1000 watt. Gemiddeld genomen betaalt de consument ongeveer €0,22 cent per kWh waarvan ongeveer 0,07 cent voor elektriciteit is, dit is dus niet alleen de energieprijs maar ook inclusief energiebelasting en de BTW. In een energievergelijking zetten we daarom ook de opbouw voor u op een rij zodat u precies weet waarvoor u betaalt.

Verschillende energieprijzen

De prijzen voor elektriciteit per kWh verschillen per energiebedrijf daarom is een vergelijking ook van belang. Wanneer u in het bezit bent van een dubbele meter verschillen de tarieven per kWh namelijk ook. U betaalt in de nachtelijke uren minder voor uw elektriciteit dan overdag. In de energievergelijking kunt u overzichtelijk bekijken wat 1 kWh u kost en de totale energiekosten per maand.

Bereken uw energiekosten en vergelijk

Over het algemeen gebruiken huishoudens niet de Kilowattuur kWh prijs, zij bekijken het simpeler door naar de stroomprijs te kijken die hun geboden word. De goedkoopste prijs staat altijd bovenaan in uw energievergelijking en dat is toch het belangrijkste. Er zijn gelukkig veel energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen, deze aanbiedingen zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het hangt ervan af wat uw precieze wensen zijn. Het mooie van een energievergelijking is dat u uw vergelijking kunt personaliseren op duur contract, soort contract en soort energie. Bereken op EnergieVergelijking.nl uw energiekosten en bespaar op uw energieverbruik door voor de goedkoopste aanbieder te kiezen.

Kilowattuur kWh prijs
3 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!