Klimaatverandering

Ons klimaat is veranderd door de invloed van het versterkte broeikaseffect. Er word veel onderzoek verricht naar de klimaatfactoren, natuurlijk en menselijke factoren. Door middel van zonnestraling word onze aarde verwarmt, de aarde kaatst deze warmte weer terug. De broeikasgassen houden de straling weer vast, waardoor we een constante temperatuur van 15 graden hebben. Maar de extra broeikassen verhogen onze temperatuur alleen maar meer, de balans verdwijnt waardoor het op sommige plaatsen warmer word dan normaal.

bomen verdwijnen door ontbossing, verbranding van brandstoffen tasten ons klimaat aan

De klimaatverandering word veroorzaakt door het omhakken van bomen, het hout gebruiken we weer voor verschillende doeleinden, we putten onze fossiele brandstoffen uit, en verhogen daarmee de uitstoot van broeikasgassen. Er word veel onderzoek verricht hoe dit verder te voorkomen, en naar verschillende manieren gezocht om zo duurzaam mogelijk met ons leefklimaat om te gaan.

 

Klimaatverandering
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!