Kruidvat Energie Voordeelweken

De Kruidvat Energie Voordeelweken is een actie van de winkelketen Kruidvat in samenwerking met energiebedrijf Eon. De bedoeling om zoveel mogelijk mensen in te schrijven en daarmee een zogenaamde collectieve korting te krijgen. Kruidvat is niet de eerste organisatie die op deze manier korting regelt. De Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Energiecollectief.nl zijn partijen die jaren geleden al begonnen zijn met het actief verzamelen van bedrijven en huishoudens en daarmee onderhandelen met energiebedrijven. Door mee te doen met collectieve energie acties is het mogelijk om extra te besparen op de kosten van gas en elektriciteit.

Uitgangspunten Kruidvat energieveiling/collectief

  • De Kruidvat Energie Voordeelweken is een aanbieding van E.ON Benelux Levering B.V. Als u op de aanbieding ingaat, sluit u dus een leveringsovereenkomst met E.ON.
  • De aanbieding is tijdelijk (tot 31-12-2014), en geldt voor gas Ă©n elektriciteit. Bovendien geldt de aanbieding alleen zolang de voorraad strekt. U kunt alleen van de aanbieding gebruik maken op www.kruidvat.nl/energie.
  • Peildatum voor de energievergelijking van deze aanbieding ten opzichte van andere leveranciers is 4 december 2014.
  • Bij deze vergelijking is E.ON uitgegaan van het volgende: De goedkoopste energiekosten voor elektriciteit en gas op basis van informatie van de gaslicht.com en op een van de op de peildatum lopende collectieve energieveiling Sloop de CRISIS.
  • Als we de energiekosten voor elektriciteit en gas vergelijken gaan we uit van een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m3 gas
  • De vergeleken energiekosten zijn inclusief vastrecht, energiebelasting, de opslag voor stimulering van duurzame energie, netwerkkosten, btw, heffingskorting (elektriciteit), gasregiotoeslag op basis van regio 4 (gas), en eventuele welkomstpremies- of geschenken.
  • E.ON vergelijkt de aanbieding uitsluitend met producten voor elektriciteit (enkel tarief) en gas met een vaste looptijd van maximaal 12 maanden.
  • Wanneer u gebruik wil maken van de Kruidvat Energie Voordeelweken, kunt u bij de overstap naar E.ON niet een eventuele opzegvergoeding van uw huidige leverancier aan E.ON terugvragen.

Energieprijzen Kruidvat energiecollectief/Eon vergelijken

Het is altijd verstandig om de energieprijzen te vergelijken. Meten is weten en daardoor kunt u een welverwogen overstap maken.

Energiecollectieven zoals deze van Kruidvat zijn niet onafhankelijk. Er wordt namelijk niet gesproken over de aanbiedingen van andere energieleveranciers. De reden is simpel. Er zijn ook andere opties die goedkoper zijn dan de Kruidvat aanbieding. Om te weten welke aanbiedingen dat zijn zult u de prijzen van energie moeten vergelijken. Dat kan betrouwbaar, onafhankelijk en objectief met de energievergelijker van Energievergelijking.nl. Wij laten u graag zien welk energiepakket nu echt de allergoedkoopste keuze is op basis van de door u ingevulde gegevens.

Kruidvat Energie Voordeelweken
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!