Leegstandstarief

Wat is het Leegstandstarief? Stel u heeft een woning waar u niet verblijft omdat deze gerenoveerd moet worden, of te koop staat en u al ergens anders woont. In dat geval geldt het leegstandstarief.  De voorwaarde is dat er ook niks aan energie en gas wordt verbruikt in het pand. Wanneer dat het geval blijkt dan kunt u bij uw huidige energiemaatschappij een leegstandstarief aanvragen.

Waarom leegstandstarief?

U betaalt dan geen voorschotbedrag maar alleen de vaste kosten van de energiemaatschappij. Deze vaste kosten zijn doorlopende kosten dus ondanks dat u geen gebruik maakt van uw energie en gasmeter gaan deze kosten wel door en dat is het leegstandstarief.

Meldt u tijdig aan voor het leegstandstarief

Meldt uw gasmeter en energiemeter tijdig aan voor het leegstandstarief. Want anders sluit uw energiemaatschappij u af van het netwerk en wordt de gas en energielevering niet voortgezet. Houdt er rekening mee dat iedere energiemaatschappij weer andere leegstandstarieven hanteert. Gemiddeld betaalt u ongeveer €18 per meter dus voor een energiemeter en gasmeter komt u op €36 per maand. Er zijn leveranciers die goedkopere leegstandstarieven bieden zoals Greenchoice: €10 voor uw energiemeter en €15 voor uw gasmeter.

Leegstandstarief
15 beoordelingen 7.9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!