Leveringsvergunning

Iedere energieleverancier dient in het bezit te zijn van een leveringsvergunning. Deze leveringsvergunning word door de Dte uitgegeven wanneer een energieleverancier voldoet aan een adequate administratie, zijn eigen inkoop doet, en een degelijke klachtenafhandeling hanteert naar zijn klanten toe.

Leveringsvergunning is verplicht

Zonder de leveringsvergunning mag een energieleverancier geen gas en stroom leveren. Soms komt het voor dat een energieleverancier samenwerkt met een ander energiebedrijf die wél een leveringsvergunning heeft, wanneer zij bijvoorbeeld net in de opstartfase zitten. U kunt hier checken of de energieleverancier van uw keuze een leveringsvergunning heeft.

Energieleveranciers met leveringsvergunning

Energievergelijking.nl vergelijkt de energieprijzen van alle energieleveranciers met een leveringsvergunning van de ACM. Hierdoor kunt u eenvoudig zien welke de goedkoopste energieleverancier is en hoeveel u kunt besparen. Een gemiddeld huishouden kan al snel honderden euro’s besparen! Start met energie vergelijken en bekijk welk energiebedrijf voor u de meest voordelige aanbieding heeft.

Leveringsvergunning
3 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!