LNG Gas

LNG Gas is de afkorting van ” Liquid natural gas”. In de volksmond dus vloeibaar aardgas. Het bestaat uit een mengsel van methaan met restgassen zoals stikstof, propaan en ethaan. Het aardgas word afgekoeld tot en met -162 graden celcius waardoor het een vloeibaar gas word.

De capaciteit van LNG is 600 x kleiner dan aardgas. De hoeveelheid energie per volume eenheid van LNG staat gelijk aan 60% van de brandstoffen benzine en diesel. Omdat er bij verbranding minder CO2 vrijkomt is LNG daarom een schoner gas. Wanneer het op grote schaal getransporteerd word valt de term schoon weg, maar op kleine schaal zoals gebruik als motorbrandstof is het een schoon gas te noemen.

LNG Gas
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!