Meterstand

Uw meterstand geeft uw verbruik van stroom en gas aan. Eenmaal per jaar noteert u deze standen. Tegenwoordig geven we de meterstanden door via het internet. Dit kan op de persoonlijke pagina. De slimme meter neemt bij veel huishoudens deze taak al uit handen. Ruim een miljoen huishoudens zijn namelijk al voorzien van een slimme meter.

Houdt uw verbruik vaker bij

Veelal kijken mensen eens per jaar in de meterkast om de meterstanden te controleren, begin eens met dat vaker te doen. Zoals eens per maand, zo kunt u voor uzelf ook controleren of uw verbruik gestegen is of juist verlaagd. Het is zeer belangrijk dat u de meterstanden juist noteert en tijdig instuurt om een ruwe schatting te voorkomen.

Uw meterstand bepaalt uw eindafrekening

De eindstand elk jaar wordt door de energieleverancier opgenomen. Daarop krijgt u een extra rekening als u meer heeft verbruikt. Bij minder verbruik krijgt u geld terug. En vaak blijkt men niets te hoeven betalen omdat hun verbruik niet veranderd is. Wat wel veranderd is uw energie en gasprijzen. Maak er de gewoonte van deze elk jaar opnieuw te herzien.

Wanneer u dat doet kunt u een flinke som geld besparen. De voorschotnota kan omlaag en u houdt een leuk bedrag over.

Meterstand
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.