Milieu Centraal

Milieu Centraal voorziet consumenten informatie over het milieu maar ook over energie in allerlei vormen. Denk hierbij aan energie besparen, of informatie over zonnepanelen, isoleren van uw woning etc. Deze organisatie kan u helpen om duurzame keuzes te maken. Milieu Centraal laat de consument zien hoe zij bewuster met hun energie om kunnen gaan. 

Praktische hulp bij energie besparen

Op hun website kunt u praktische tips en adviezen vinden over uiteenlopende zaken. Zelfs zaken waar u niet 1,2,3 aan zou denken. Wilt u bijvoorbeeld milieubewuster gaan eten? Daar heeft Milieu Centraal adviezen voor maar ook kunt u adviezen vinden over het scheiden van uw afval. Een blog die actueel is geeft informatie over zuinig wassen of er word geschreven over subsidie’s die u kunt aanvragen.

Milieu Centraal is onafhankelijk

Wanneer u dus met vragen zit kunt u bij Milieu Centraal prima terecht, zij bieden u dan ook een onafhankelijk en vooral betrouwbaar advies. De voorlichtingsorganisatie is namelijk niet commercieel ingesteld en heeft nergens een commercieel belang in. U kunt er dus vanuit gaan dat u antwoorden vind op uw vragen. De adviezen komen voort uit wetenschappelijke onderzoeken. Deze data wordt dan ook vastgelegd zodat consumenten deze ten alle tijde kunnen inzien.

Milieu Centraal op social media en app store

De organisatie is te vinden op Twitter, Facebook en op Youtube waar zij regelmatig berichten posten. De website zelf voorziet u van voldoende informatie. Er zijn ook voldoende apps verkrijgbaar zoals de KeurmerkenWijzer met informatie over verschillende keurmerken. Maar ook de app met de groente en fruitkalender die laat zien hoe u milieubewust kunt eten. Ook de Afvalscheidingswijzer laat u zien welk afval u  op welke manier kunt scheiden.

 

 

Milieu Centraal
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!