Netbeheerder

Een netbeheerder transporteert uw elektriciteit en gas via een aangelegd energietransportnetwerk, dit netwerk komt ook uit in uw meterkast. Ook is de netbeheerder verantwoordelijk voor het onderhoud en het beheer van het energienetwerk. Wanneer u verhuist zorgt dezelfde netbeheerder voor de aan en afsluiting op het netwerk. U kunt helaas niet uw netbeheerder kiezen omdat de netbeheerder een monopolie positie heeft in de energiemarkt. Afhankelijk van uw gasregio krijgt u een netbeheerder toegewezen.

Vanaf 1 augustus 2013 vervallen bepaalde taken van de netbeheerder

Vanaf 1 augustus kunt u met de meeste vragen omtrent uw energierekening terecht bij uw energieleverancier, zij nemen tevens bepaalde taken waar van de netbeheerder. De netbeheerder komt nog wel eens in de paar jaar langs om uw meetinstallatie te controleren en waar nodig te onderhouden. Meterstanden worden voortaan aan de energieleverancier doorgegeven.

Netbeheerder
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.