NMa

De Nederlandse Mededingingsautoriteit onderdeel van het ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie was tot 1 april 2013 onze mededingingsautoriteit. Zij zijn vanaf 1 april een fusie aangegaan met de Consumentenautoriteit en de Opta. Gezamelijk werken ze nu onder de naam Autoriteit Consument en Markt ( ACM ). Voorheen had de NMa de verantwoording voor het handhaven van de regels en de bijbehorende wetten, tevens zijn zij tussenpersoon wanneer er een dispuut is tussen de partijen in de energiesector

NMa
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.