Nul op de meter

Nul op de meter is een term die gebruikt wordt bij woningen die zo energiezuinig zijn dat men een energierekening van nul euro heeft. De desbetreffende woning is dan voorzien van zonnepanelen en energiebesparende technieken die ervoor zorgen dat er net zoveel energie opgewekt wordt dan er verbruikt wordt. Dit resulteert aan het einde van het jaar een energierekening waar niks voor hoeft te worden betaalt.

Nul op de meter moet besparing garanderen

Een initiatief van Energiesprong is de campagne Ons huis verdient het. Zij zijn in gesprek gegaan met de overheid, maar ook met hypotheekverstrekkers en bouwbedrijven. Zij willen dat de hypotheekregels hierin verruimd worden, en de bouwbedrijven moeten met een verbouwpakket komen die een maximale besparing garanderen waardoor Nul op de meter ontstaat.

Zelf energie opwekken met woning

Zo kunnen bestaande woningen ook een upgrade krijgen waardoor de woning en verfraaid wordt maar ook geen energiekosten meer heeft. De woning stijgt in waarde, de woonlasten blijven gelijk en de upgrade kan binnen 10 dagen klaar zijn. De woning wekt dan zijn eigen energie op. De upgrade is voor alle woningen verkrijgbaar dit jaar.

http://www.onshuisverdienthet.nl

Nul op de meter
5 beoordelingen 7.6 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.