Opzeggen Energie

Wilt u uw contract met uw energiemaatschappij opzeggen? Maar stapt u niet over naar een andere energiemaatschappij? Maak dan gebruik van onderstaande conceptbrief. U kunt hem aanpassen naar uw eigen wens en vervolgens print u de brief uit. Verstuur de brief aangetekend om uzelf ervan te verzekeren dat hij goed aankomt.

Heeft u wel een energiemaatschappij op het oog? Dan hoeft u helemaal niets te doen, wij verzorgen de overstap voor u op Energievergelijking.nl

[ Plaats ], [ Datum ]

Van: [ verbruiker ]

Aan: [ Naam Energiemaatschappij ]

Indien bekend: check jaarafrekening voor de gegevens

Geachte Heer en/of Mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn( zakelijke ) contract met bovenstaande gegevens per eerst volgende mogelijkheid na dagtekening van deze brief op. Ik maak gebruik van de keuze om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. De overeenkomst blijft gehandhaaft voor zover er andere diensten lopen dan de elektriciteitslevering.

Graag zie ik de bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Naam:

Naam bedrijf:

 

 

Opzeggen Energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.