Pricewise.nl

Pricewise.nl is een vergelijkingssite waarmee u aanbieders van oa energie, bellen, internet en verzekeringen kunt vergelijken. De site oogt modern en uitgebreid. Pricewise.nl is volgens eigen zeggen door de Autoriteit Consument & Markt verkozen tot beste vergelijkingssite. Of dat waar is betwijfelen wij aangezien deze informatie nergens is terug te vinden op de website www.acm.nl.

Is Pricewise een onafhankelijke vergelijkingssite?

Ja, Pricewise is een onafhankelijke energie vergelijkingssite. Zij zijn dus geen eigendom van een energiebedrijf. In 2015 & 2016 werd de website verkozen tot populairste website van het jaar. De populairste vergelijkingssite worden was voor Pricewise een grote eer en daar zijn ze volgende eigen zeggen erg dankbaar voor. Bij Pricewise willen ze de leveranciers en verzekeraars op scherp zetten en de markt transparanter maken voor zowel consumenten als bedrijven.

Pricewise.nl is genomineerd voor beste website van 2017
Update: Inmiddels is Pricewise ook genomineerd voor website van het jaar 2017

Op Pricewise.nl energie vergelijken

Wilt u op Pricewise.nl energie vergelijken en overstappen? Hou er dan rekening mee dat Pricewise niet alle aanbieders van energie vergelijkt. Het is dus raadzaam om ook andere vergelijkingssites te raadplegen om zodoende zelf de voordeligste energie deal te kiezen.

Partner worden van Pricewise

Pricewise kan een vergelijkingstool leveren die je kan plaatsen op je website. Enkele websites die gebruik maken van de energie vergelijkingstool zijn: De Consumentenbond, Tweakers.net, Energieprijzenvergelijken.com, Onlineenergievergelijker.nl en Energie-vergelijken.nl. Ga voor meer informatie naar www.pricewise.nl. Zo kun je direct bekijken of het echt goedkoper kan!

Pricewise.nl
14 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

2 + 4 =