Pricewise.nl

Pricewise.nl is een vergelijkingssite waarmee u aanbieders van oa energie, bellen, internet en verzekeringen kunt vergelijken. De site oogt modern en uitgebreid. Pricewise.nl maakt reclame op tv dus de kans is groot dat u deze naam al eens eerder bent tegengekomen!

Is Pricewise een onafhankelijke vergelijkingssite?

Ja, Pricewise is een onafhankelijke energie vergelijkingssite. Zij zijn dus geen eigendom van een energiebedrijf. In 2015 & 2016 werd de website verkozen tot populairste website van het jaar. De populairste vergelijkingssite worden was voor Pricewise een grote eer en daar zijn ze volgende eigen zeggen erg dankbaar voor. Bij Pricewise willen ze de leveranciers en verzekeraars op scherp zetten en de markt transparanter maken voor zowel consumenten als bedrijven.

Pricewise.nl is genomineerd voor beste website van 2017
Update: Inmiddels is Pricewise ook genomineerd voor website van het jaar 2017

Vergelijk ook op Energievergelijking.nl als u zeker wilt weten dat u de beste energiedeal krijgt.

 

2 gedachten over “Pricewise.nl”

  1. Ik ben ook door Pricewise benaderd met een voorstel met nieuwe energie tarieven.
    Na de overstap naar NUON en het bekijken van de afrekening blijkt dat de voorgestelde Pricewise KWh en M3 prijzen niet kloppen met de tarieven die NUON berekend.

    Nuon beroept zich op het contract wat ik met hun ben aangegaan en Pricewise beroept zich
    op de kleine lettertjes.

    Mijn advies is dus aan iedereen om het voorstel wat je krijgt voorgelegd van Pricewise heel goed te vergelijken met de bedragen die staan in het contract van de energieleverancier. Het zijn vaak maar centen, maar de twee voorstellen komen dus niet overeen wat mij uiteindelijk dus €55 extra heeft gekost.

Plaats een reactie