Goedkoopste stroom

Met de goedkoopste stroom kunt u flink besparen op uw maandelijkse stroom kosten. Wilt u de goedkoopste stroom tarieven naast elkaar leggen? Of de beste energiedeal met een hoge welkomstkorting? Dan kunt u deze vergelijken op Energievergelijking.nl. Wij laten u direct zien welke aanbieder de goedkoopste stroom levert bij u in de regio. Of u nu veel of juist weinig stroom verbruikt, bij ons vindt u altijd een goedkoop stroom contract.

Vergelijk de goedkoopste stroomaanbieders

De beste en goedkoopste stroom actie’s bieden wij aan via onze stroomvergelijker. Iedere stroom aanbieder heeft zijn eigen actie’s dus de goedkoopste stroom actie kunt u zelf kiezen. Via Energievergelijking.nl bent u altijd voordeliger uit dan wanneer u dit rechtstreeks bij de aanbieder aanvraagt. Dat komt doordat stroom aanbieders bij ons bovenaan de lijst van goedkoopste stroom leveranciers willen staan. Zodoende kunnen de stroomaanbieders op een relatief goedkope manier veel meer klanten krijgen.

Welke stroomaanbieding is nu de goedkoopste? Daar komt u alleen achter als u op basis van uw persoonlijke situatie stroom van alle aanbieders vergelijkt. Globaal bekeken zijn de goedkoopste stroomaanbieders: Qurrent energie, NL Energie en Energie:direct. Ook Budget energie heeft goedkope stroomaanbiedingen.

Ga voor echt goedkope stroom

Verder dient u er op te letten dat de goedkoopste stroom ook echt de goedkoopste is. Want veelal brengt de ene stroomaanbieder een hoger vastrecht in rekening dan de andere, of zijn de regiotoeslagen per regio weer verschillend. De kale stroomprijzen zijn de afgelopen jaren gedaald. Maar dankzij de belastingen op stroom merkt de consument daar niet altijd veel van.

Groene stroom, grijze stroom en vast of variabel?

U kunt kiezen voor groene stroom, vaste stroom en variabele stroom. In onze vergelijking ziet u tevens ook de opbouw van de verschillende stroomcontracten deze bestaan uit de kilowattuurprijs, uw verbruik, de netbeheerderkosten, de heffingen en de btw op uw stroom. Wanneer u deze naast elkaar heeft gelegd dan kunt u in het overzicht bekijken welke aanbieder u de goedkoopste stroom aanbiedt.

Goedkoopste stroom vergelijken

Door er de tijd voor te nemen kunt u bekijken welke stroom het beste bij uw situatie past. Ook word er in de vergelijking een stroometiket toegevoegd zodat u duidelijk kunt zien waar de aanbieder zijn stroom vandaan haalt. Begin daarom nu met het stroom vergelijken en beslis voor u zelf welke aanbieder u de goedkoopste stroom aanbied en stap over op EnergieVergelijking.nl.

Maak uw onvervulde wensen waar door te besparen

Goedkoopste stroomprijzen 2016 vergelijken levert u geld op, en van het geld dat u daarmee bespaard denk aan: € 700 per jaar, kunt u weer andere dingen doen. Denk aan een vakantie met uw gezin, uw huis opknappen, die leuke gadget aanschaffen de  ideeën zijn eindeloos. De actie’s helaas niet, maar er zijn er genoeg. Dus gun u zelf dat extraatje en stap vandaag nog over op Energievergelijking.nl.

Goedkoopste stroom
16 beoordelingen 9.1 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.