Stroom besparen

.stroom besparen
Stroom besparen is tegenwoordig een begrip. Iedereen heeft het afgelopen jaar weer zijn jaarlijkse eindafrekening gepresenteerd gekregen, en aan de hand daarvan besluit de consument meer te gaan besparen op zijn stroom verbruik. Moeilijk is het besparen op stroom in ieder geval niet en daar kunt u direct mee beginnen.

 

Welk apparaat verbruikt het meeste aan stroom?

Loop maar eens door uw huis en ga eens na wat uw apparaat aan stroom verbruikt. Er zijn handige tools te koop om het stroomverbruik per apparaat te bekijken en te meten. Met die tool kunt u direct bekijken welke apparaat in huis het meeste aan stroom verbruikt.

Stroom besparen door stroomverbruik te verminderen

Wanneer u dat weet kunt u meteen al stroom besparen, Zo kunt u de stekker van uw wasmachine eruit trekken wanneer u deze niet nodig heeft. Hetzelfde geldt voor de overige apparatuur zoals uw wasdroger, televisie en andere apparaten die stroom verbruiken. De standby stand is handig maar killing voor uw energierekening. Het komt te vaak voor dat mensen aan het einde van het jaar gepresenteerd worden met een forse hogere energierekening en honderden euro’s bijbetalen moeten. Dat is even slikken maar het is ook een opsteker voor u om meteen te beginnen met stroom besparen.

Vergelijk stroom aanbiedingen en stap over

Stroom besparen doet u ten tweede door op zoek te gaan naar een goedkopere stroom aanbieding. Door alle stroom aanbiedingen met elkaar te vergelijken zult u zien dat u veel minder kunt betalen voor uw maandelijkse stroomkosten. Daarmee bespaart u op uw energierekening en houdt u uw geld in uw portemonnee in plaats van een naheffing te moeten betalen.

U helpt het milieu er ten eerste een aardig handje mee, maar u helpt uw eigen portemonnee er ook mee.

  • U bespaart door uw verlichting te vervangen voor spaarlampen.
  • Of door uw elektrische apparaten te vervangen voor zuinige A label apparaten
  • Stroom bespaart u ook door uw stekkers uit het stopcontact te halen
  • En u bespaart door over te stappen op Energievergelijking.nl

Doorslaggevend voor consumenten is de besparing op de maandelijkse kosten. Als u beduidend meer stroom verbruikt dan normaal dan is besparen cruciaal. Heeft u destijds de goedkoopste stroom gekozen dan kan deze nu te duur zijn. Leg de kosten die u nu betaalt eens tegen de kosten die momenteel geldig zijn. Hoe hoog is dat verschil? Dat verschil kan een nieuwe wasmachine zijn. De energiekosten zijn goedkoper geworden door de jaren heen. Selecteer de goedkoopste energieleverancier uit de vergelijking en stap meteen over op EnergieVergelijking.nl.

Stroom besparen
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.