Stroom vergelijken

Stroom vergelijken is booming business sinds het vrijkomen van de energiemarkt. Maak hier uw persoonlijk stroom vergelijk. Wanneer u uw stroomprijzen vergelijkt met andere energieleveranciers zult u opmerken dat de prijzen variëren. En die variatie kan u honderden euro’s oftewel een fijne zonvakantie per jaar opleveren.


Stroom vergelijken en direct uw voordeel bekijken

Bent u begonnen met stroom vergelijken? Dan heeft u nu een overzicht voor u met de goedkoopste stroomprijzen. De goedkoopste stroomprijs staat bovenaan en is een all-in prijs. Dit betekent dat dit het bedrag is dat u jaarlijks kwijt bent aan de desbetreffende energieleverancier. Wanneer u op meer informatie klikt dan krijgt u het prijsoverzicht te zien. In dat prijsoverzicht staan alle kosten vermeld die de energieleverancier u in rekening brengt. U kunt uw huidige energiecontract erbij pakken om deze prijzen met elkaar te vergelijken. Ook ziet u in het overzicht of uw stroom groen of grijs of een combinatie daarvan is. De energiepakketten van tegenwoordig zijn al voor 50% groene stroom en daarmee dus duurzaam producten.

Cashback korting bij nieuw energiepakket

Onder productnaam vindt u de naam van het energiepakket en daaronder de hoogte van de welkomstkorting die veelal verrekend is met het jaarbedrag. Dit betekent dat de korting al in de maandprijs is verrekend. Er zijn ook stroom aanbiedingen waar u achteraf het geld oftewel de korting krijgt uitbetaald. Wanneer dat het geval is word dit ook aangegeven.

Stroomprijzen vergeljken

Het is tegenwoordig een pré om uw huidige stroomprijzen onder de loep te leggen. Veel mensen denken dat het verschil in prijs wel meevalt, maar de praktijk leert dat niets minder waar is. Een gemiddeld huishouden kan al snel honderden euro’s per jaar besparen en dat betekent dus ook direct korting op de voorschotnota als uw nieuwe energiecontract is ingegaan. Dus start de stroomprijzen-vergelijker voor het vergelijken van de stroomprijzen vandaag nog en zie wat het u oplevert in euro’s op Energievergelijking.nl.

Stroom vergelijken
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.