Stroomkosten vergelijken

Stroomkosten vergelijken is zo gedaan op EnergieVergelijking.nl. Tegenwoordig kan men zijn eigen stroomkosten berekenen op verschillende manieren. Men kan uitrekenen wat een gemiddelde lamp aan stroom per dag verbruikt of hoeveel stroom u verbruikt wanneer uw tv aanstaat s’avonds. Dat was vroeger niet zo omdat er simpelweg niet de mogelijkheden voor waren.


Stroomkosten vergelijken van verlichting en tv

Het gebruik van een gloeilamp van 40 watt kost u ongeveer een tientje per jaar aan stroom, dit is berekend op de uren wanneer de zon ondergaat dus dit komt neer op ongeveer 4 uren per dag. Deze gloeilamp zal vast niet de enige lamp zijn want men heeft zijn huizen tegenwoordig sfeervol ingericht met meerdere verlichting.

Nieuwe tv tegenwoordig stuk goedkoper in stroomverbruik

Voor een gemiddelde LCD tv betaalt men €65 per jaar ongeveer aan stroom, de nieuwere modellen van tegenwoordig kosten u nog maar €20 per jaar aan stroom. Wanneer u dit allemaal bij elkaar optelt komt u uit op uw jaarlijkse verbruik. U kunt het ook op een andere manier doen u pakt simpelweg uw jaarafrekening stroom erbij en neemt het verbruik over en vult deze in in onze vergelijker. De energievergelijker is een handige tool om uw totale stroomkosten te kunnen berekenen. U bespaart hiermee honderden euro’s wanneer u goed oplet. Doordat u uw verbruik invoert kunt u tot de kleinste details een goede energievergelijking maken. U zult dan ook meteen kunnen berekenen wat u bij een volgende energieleverancier per maand kwijt zult zijn.

Hoge kortingen voor degene die stroomkosten berekend

Veel energieleveranciers bieden hoge welkomstkortingen aan voor mensen die hun stroomkosten berekenen. Door de stroomkosten te berekenen kunt u direct zien hoeveel u dit jaar en het volgende jaar gaat betalen voor uw stroom. Houd uw stroomkosten ten alle tijde in de hand door deze ieder jaar te vergelijken. Zo profiteert u maximaal van de welkomstkortingen en doet u daar uw voordeel mee.

Stroomkosten vergelijken
3 beoordelingen 8.7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.