Subsidie Energie

Subsidie Energie

Wanneer u van plan bent om duurzame energie op te gaan wekken, of energiezuinigere apparatuur aan te schaffen kunt u in aanmerking komen voor een subsidie. U valt dan onder de regeling: Stimulering Duurzame Energieproductie ( SDE+ ) . Wanneer u zonnepanelen plaatst bijvoorbeeld komt u al in aanmerking voor  de subsidie, of een combinatie van duurzame warmte en elektriciteit wilt gaan opwekken. Producenten van groen gas kunnen ook een beroep doen op deze regeling. Het budget van de SDE+ bevat 3 mrd euro.

Besparen met energie vergelijken

Met de subsidie energie kunt u besparen op de aanschaf van zonnepanelen en daardoor besparen op uw energierekening. Niet iedereen komt helaas in aanmerking voor deze subsidie omdat men zich aan een aantal voorwaarden hoort te houden. U kunt zelf ondanks het feit dat u geen subsidie energie krijgt wel besparen op uw energiekosten. Dit kan met energie vergelijken en daarmee besparen op uw maandelijkse voorschotnota. U drukt daarmee uw vaste lasten en houd aan het einde van de rit geld over.

De aanvraag voor de subsidie kunt u doen bij het eloket van agentschap.nl.

Subsidie Energie
4 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.