Subsidie Isolatie

Bent u van plan uw huis te gaan verbouwen en wilt u uw huis gaan isoleren? Dan bestaan er zogenoemde subsidiale regelingen daarvoor. Met het isoleren van uw huis bespaart u enorm op uw energierekening, en houd u de warmte beter binnenshuis. Denk aan:

  • Vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Dakisolatie
  • Dubbel glas isolatie

Tevens is het belastingtarief tijdelijk verlaagd van 21% naar 6% btw ( tot 1 maart 2014 ) voor de renovatie en herstel van woningen. Hier valt ook deels de isolatie onder met het verlaagde btw tarief. Voor extra informatie klikt u hier

Subsidie Isolatie
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.