Switchen Energie

Switchen Energie betekent dat u een verhuizing maakt van uw huidige energiemaatschappij naar een andere maatschappij die u bijvoorbeeld een scherper tarief aanbied. Switchen energie levert ook in 2016 weer zo’n €400 op dus vergelijk en switch vandaag nog naar de goedkoopste energieleverancier.

Switchen energie levert geld op

Het switchen naar een andere energiemaatschappij kost u helemaal niks. Houd u er wel rekening mee dat: mocht u uw contact nog uitzitten voor een jaar of meer zelfs dan is de kans dat u een overstapboete van minimaal € 50 tot € 125 opgelegd krijgt . De meeste energiemaatschappijen vergoeden deze boete voor hun nieuwe klanten. Voordat u gaat switchen is het handig om na te gaan of uw nieuwe energiemaatschappij deze boete voor u vergoedt.

Start met een energie vergelijk en zoek de hoogste welkomstkorting

Is de einddatum van uw contract al in zicht? Dan kunt gerust beginnen met een energie vergelijk. U zult opmerken dat er veel energie aanbiedingen zijn en ook ziet u direct hoeveel geld u kunt besparen met een dergelijke switch. Door te switchen van energiebedrijf zult u na 8 weken minder gaan betalen voor uw energierekening. U kunt kiezen voor de hoogste welkomstkorting, deze welkomstkorting is veelal inbegrepen in de maandprijs die u ziet staan. Ook word dit nog eens extra vermeld, word de korting achteraf verrekend dan ziet u dit ook staan. Over het algemeen kiezen switchers voor een directe korting op de voorschotnota. Een bedrag achteraf teruggestort krijgen is natuurlijk leuk, maar men kiest er in de regel voor om minder te betalen voor zijn energiekosten.

Na de overstap krijgt u een mail

U ontvangt na de switch een bevestigingsmail met het gekozen product, ook word deze bevestiging per post aan u verzonden. U heeft uiteraard nog 14 dagen de tijd om af te zien van het contract. Deze annulering kunt u dan ook kosteloos doen. Geen bedenktijd nodig? Dan word het proces in gang gezet en verhuist u van uw huidige energieleverancier naar de nieuwe energieleverancier met een goedkopere voorschotnota.

Switchen van energieleverancier doet u op EnergieVergelijking.nl voor de hoogste korting. Wij tonen alle beschikbare en de goedkoopste energiedeals! Wacht niet langer en vergelijk energie nu en pak meteen de hoogste welkomstkorting en verdien geld.