Transportdienst

TenneT verzorgt voor Nederland de transportdiensten. Zij dragen zorg ervoor dat de energieleveranciers de elektriciteit naar de afnemer kunnen vervoeren met gebruik van het landelijke transportnetwerk. Tevens zijn er meerder netbeheerders die de transportdiensten ook voor een gedeelte onder hun beheer hebben. Een transportdienst omvat:

  • Onderhouden van het elektriciteitstransportnetwerk
  • Oplossings gericht werken bij transportbeperking
  • Facturatie
  • Data uitwisseling
  • Markt ondersteuning
  • Consolideren van de spanningshuishouding

De energiekamer toetst de deugdelijkheid van de transportdienst ieder jaar aan de hand van rapporten. Hiermee kunnen ze exact bekijken welk gebied te maken heeft gehad met storingen met als gevolg geen gas of elektriciteitslevering.

 

Transportdienst
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.