Transportkosten

Uw regionale netbeheerder brengt u kosten in rekening voor het gebruik van hun netwerk, deze transportkosten betaald u naast de kosten voor uw levering. Uw transportkosten word berekend op het volume of ook wel de grootte van de aansluiting. Tegenwoordig worden de transportkosten vermeld op de rekening die de energieleverancier u toestuurt. Voorheen kreeg men dit nog van de netbeheerder maar sinds 1 augustus 2013 is de energierekening volgens het leveranciersmodel dus niet meer via het netbeheerdersmodel.

De kosten voor het energie en gasverbruik worden nu allemaal op één rekening vermeld, de gecombineerde energierekening is makkelijker voor de huishoudens maar ook voor de energieleveranciers.

Transportkosten
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.