Voordeligste energieleverancier

Bent u op zoek naar de voordeligste energieleverancier? Dan helpen wij u graag met uw zoektocht.

Er zijn namelijk talloze energieleveranciers waar u uit kunt kiezen. Daarom raden wij u aan om een energievergelijking te maken. Tijdens uw speurtocht naar de voordeligste energieleverancier is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Daarvoor kunt u de onderstaande energievergelijker raadplegen.

Wie is de voordeligste energieleverancier?

Op zoek gaan naar de voordeligste energieleverancier hoeft helemaal geen lastige taak te zijn. Tegenwoordig kunt u immers eenvoudig online energie vergelijken. Via onze website kunt u profiteren van exclusieve energie aanbiedingen en scherpe welkomstkortingen. De voordeligste energieleverancier uitzoeken wordt op die manier zelfs erg eenvoudig. Via de bovenstaande energievergelijker berekent u het eenvoudig online.

Wie precies de voordeligste energieleverancier is, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt onder andere uw energieverbruik een rol, maar ook uw woonadres speelt hierin een rol. Daarom is het ook zo belangrijk om dit in te voeren in ons vergelijkingssysteem.

De voordeligste energieleverancier o.b.v. uw postcode, huisnummer en verbruik

Op basis van uw postcode, huisnummer en verbruik kunt u eenvoudig berekenen welke energiemaatschappij de voordeligste energieleverancier is. Het vergelijkingssysteem zorgt voor een objectieve berekening, waarbij alle beschikbare energieleveranciers met elkaar vergeleken worden. Graag tonen wij de energiemaatschappijen zo overzichtelijk mogelijk: daarom staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Zo filtert u op uw voorkeuren

Filteren op uw voorkeuren is ontzettend eenvoudig tijdens uw speurtocht naar de voordeligste energieleverancier. Zo kunt u onder andere filteren op duurzaamheid, maar ook kunt u filteren op uw contractperiode. Wat zijn de keuzes die u kunt maken? En wat is verstandig?

Filteren op duurzame energieleveranciers

Als u op zoek gaat naar de voordeligste energieleverancier, heeft u ook de mogelijkheid om te filteren op duurzame energieleveranciers. Tegenwoordig zijn ook de duurzame aanbieders helemaal niet zo duur. Soms zijn de energietarieven voor duurzame energie zelfs gelijkgetrokken in vergelijking tot grijze energie. U kunt zelf kiezen of u wel of geen duurzame energieleverancier kiest.

Optioneel kunt u ook kiezen voor CO2-gecompenseerd gas tijdens uw zoektocht naar de voordeligste energieleverancier. Dit is echter wel tegen meerprijs: uw energieleverancier koopt namelijk energiecertificaten in. Daarmee worden elders ter wereld weer bomen voor aangeplant. Andere duurzame investeringen zijn ook mogelijk. Onder andere Pure Energie, Vandebron en Powerpeers bieden deze mogelijkheid.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Voordeligste energieleverancier
Kiest u voor duurzaam?

Filteren op contractperiode

De voordeligste energieleverancier is vaak de aanbieder die een eenjarig energiecontract aanbiedt. In dat geval kunt u namelijk maximaal profiteren van cashback energie of energie met welkomstcadeau. Echter kunt u natuurlijk ook kiezen voor een driejarig contract. De welkomstkorting is vaak iets minder hoog, maar de energietarieven zijn ook net iets lager. U haalt echter het meeste voordeel als u jaarlijks overstapt met een eenjarig contract.

Filteren op energieleveranciers

Optioneel kunt u er ook nog voor kiezen om te filteren op verschillende energieleveranciers. Dat is vooral handig als u warme gevoelens heeft bij bepaalde energieleveranciers of wanneer u bepaalde energiemaatschappijen wilt uitsluiten. Wij adviseren echter om deze optie niet te gebruiken, omdat u dan mogelijk de goedkoopste energiemaatschappij weg filtert.

Bespaar tot wel 500 euro

Als u op zoek gaat naar de voordeligste energieleverancier, kunt u tot wel 500 euro besparen. Dat is natuurlijk ontzettend veel geld. Energie vergelijken en overstappen is ontzettend eenvoudig, dus wacht daarom niet langer en bespaar dit bedrag! Als u 40 euro per maand bespaart, kunt u dit weer uitgeven aan de écht leuke dingen in het leven.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen naar de voordeligste energieleverancier is gemakkelijker dan ooit tevoren. U kunt namelijk zeer eenvoudig energie vergelijken via ons vergelijkingssysteem. Hiervoor zijn slechts enkele gegevens nodig: uw postcode + huisnummer en verbruik. Op basis hiervan kan het systeem berekenen welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Heeft u de geschikte aanbieder gevonden? Klik dan op de oranje knop ‘aanvragen’. Vervolgens kunt u de overstap maken. U dient uw gegevens in te voeren en daarvan ontvangt u een bevestiging. Na ontvangst van de bevestiging heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u uw contract nog annuleren.

Overstapservice

Als u overstapt naar de voordeligste energieleverancier, profiteert u altijd van de gratis overstapservice. Dat houdt in dat u uw oude contract niet zelfstandig hoeft op te zeggen. Het is namelijk u nieuw uitgekozen energieleverancier die dit voor u regelt. Bovendien hoeft u ook geen opzegbrieven te schrijven of aan te leveren. In een nationaal register wordt simpelweg verwerkt dat u bent overgestapt. Uw netbeheerder is er op die manier van op de hoogte. De overstap naar de voordeligste energieleverancier is daarmee zo geregeld.

Onafhankelijke energievergelijking

Via onze website kunt u altijd een onafhankelijke energievergelijking maken. Dat werkt, zoals we hierboven ook beschreven hebben, erg eenvoudig. De energiebedrijven houden hun energietarieven altijd actueel, waardoor u eenvoudig op zoek kunt naar de voordeligste energieleverancier. Wacht niet langer en stap vandaag nog over naar de beste energiedeal.

Hulp nodig met uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier?

Heeft u eventueel nog hulp nodig met uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier? Dan staan wij u uiteraard graag te hulp. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u hieronder een openbare reactie plaatsen, maar ook kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels het contactformulier. Wij vragen u om uw vragen en/of opmerkingen zo duidelijk mogelijk door te sturen, zodat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen. Wij zijn eveneens bereikbaar via de chatfunctie op onze Facebook-pagina!

Plaats een reactie