Welke leveranciers vergoeden de overstapboete

Wanneer u graag wilt overstappen is het ook belangrijk om te weten welke energieleverancier u overstapboete vergoed. Het aantal energieleveranciers dat de overstapboete vergoed stijgt, omdat men veelal niet durft over te stappen uit angst voor de boete. Het minimale bedrag dat een energieleverancier u aan boete kan opleggen is € 50 per product, deze kan oplopen tot € 125 per product. Wanneer het beide producten, dus stroom en gas betreft dan zou dat dus gaan om € 250 en dat is niet mis.

Deze boete is voor veel mensen reden genoeg om niet over te stappen naar een andere energieleverancier. Om deze mensen te stimuleren om wel over te stappen vergoeden een aantal energieleveranciers de boete voor u zodat u wel overstapt voor de einddatum en kiest voor hun energieproduct. De energieleveranciers die de boete van de vorige leverancier vergoeden zijn bekend bij onze klantenservice.

Welke leveranciers vergoeden de overstapboete
8 beoordelingen 7.3 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!