Welkomstpremie

De meeste energieleveranciers bieden u een aantrekkelijke welkomstpremie om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Een welkomstkorting is hetzelfde als cash back.

Welkomstkorting vergelijken

Wij van Energievergelijking.nl hebben alle welkomstpremie’s voor u op een rij gezet, aan de hand daarvan kunt u een goede vergelijking maken, niet elke welkomstpremie is hetzelfde, er is veel variatie op dat gebied. Soms biedt een energieleverancier u een aantrekkelijk tarief maar geen mooie welkomstpremie. Ook deze vermelden wij bij onze vergelijking zodat we u eerlijk aan kunnen tonen welke energieleverancier als beste uit de bus komt.

Hoeveel korting krijgt u op energie?

Een welkomstpremie, bonus of cashback ze komen neer op één ding en dat is korting. Korting op uw energiecontract waardoor u minder gaat betalen. Dat was ook de hele opzet van geliberaliseerde energiemarkt. Wij kunnen daar elk jaar weer van profiteren. Maar waar dient u dan op te letten? Dat is afhankelijk van uw situatie maar ook uw persoonlijke voorkeur. Een welkomstpremie kan u ineens worden uitbetaald en dat is aan het einde van het jaar. Of de welkomstpremie is al verwerkt in uw nieuwe voorschotbedrag. Als u een aantrekkelijke energiedeal gevonden heeft dan kunt u dit checken. Bij meer informatie heeft de energieleverancier ook aangegeven of uw welkomstpremie verrekend is.

Wilt u weten welke welkomstpremie’s vandaag de dag aan de orde zijn? klikt u dan op nu energie vergelijken en beslis wie de goedkoopste stroom en gas kan bieden.


Plaats een reactie

Vergelijk energie van alle energieleveranciers

Start met energie vergelijken en bespaar op uw energiekosten!