Welkomstpremie

De meeste energieleveranciers bieden u een aantrekkelijke welkomstpremie om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Een welkomstkorting is hetzelfde als cash back.

Welkomstkorting vergelijken

Wij van Energievergelijking.nl hebben alle welkomstpremie’s voor u op een rij gezet, aan de hand daarvan kunt u een goede vergelijking maken, niet elke welkomstpremie is hetzelfde, er is veel variatie op dat gebied. Soms biedt een energieleverancier u een aantrekkelijk tarief maar geen mooie welkomstpremie. Ook deze vermelden wij bij onze vergelijking zodat we u eerlijk aan kunnen tonen welke energieleverancier als beste uit de bus komt.

Hoeveel korting krijgt u op energie?

Een welkomstpremie, bonus of cashback ze komen neer op één ding en dat is korting. Korting op uw energiecontract waardoor u minder gaat betalen. Dat was ook de hele opzet van geliberaliseerde energiemarkt. Wij kunnen daar elk jaar weer van profiteren. Maar waar dient u dan op te letten? Dat is afhankelijk van uw situatie maar ook uw persoonlijke voorkeur. Een welkomstpremie kan u ineens worden uitbetaald en dat is aan het einde van het jaar. Of de welkomstpremie is al verwerkt in uw nieuwe voorschotbedrag. Als u een aantrekkelijke energiedeal gevonden heeft dan kunt u dit checken. Bij meer informatie heeft de energieleverancier ook aangegeven of uw welkomstpremie verrekend is.

Wilt u weten welke welkomstpremie’s vandaag de dag aan de orde zijn? klikt u dan op nu energie vergelijken en beslis zelf.


Welkomstpremie
12 beoordelingen 9.5 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.