Wie is de goedkoopste energiemaatschappij?

Vraagt u zich af wie de goedkoopste energiemaatschappij is? En misschien heeft u al gezocht en is het lastig. Dat is begrijpelijk,  er zijn zoveel reclame’s waar energiemaatschappijen mee komen. Zoveel tarieven en zoveel verschillende producten.

Veel aanbod door de bomen het bos niet meer zien

Er zijn nu op dit moment al ruim 35 energiemaatschappijen met ieder zijn eigen product. Simpel gezegd is de goedkoopste energiemaatschappij degene die u het goedkoopste energietarief aanbied. Belangrijk is ook dat u naast het energietarief dat ze bieden, dat u ook kijkt naar de kosten voor het transport, vastrecht. En is het goedkoopste tarief vastgelegd voor een jaar? of is het een variabel tarief?. Een variabel tarief kan wijzigen, wanneer de prijzen stijgen, dan stijgt uw tarief ook, hetzelfde geld natuurlijk als de prijzen dalen.  U wilt er namelijk zeker van zijn dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.


Houd rekening met het betalen van een overstapboete bij contractbreuk!

Kijk ten eerste  hoelang de duur van uw huidige contract nog is, wanneer deze nog langer loopt dan 6 maanden dan zal uw huidige energiemaatschappij u een overstapboete in rekening brengen. De meeste energiemaatschappijen vergoeden deze overstapboete wel, maar niet allemaal. Klik hier voor een overzicht wie de overstapboete vergoeden.

Klaar om te vergelijken?

Wanneer u klaar bent om te gaan vergelijken dan vult u uw adresgegevens en verbruik in, en dan tonen wij u het complete aanbod. Aan de hand van een filter in onze energie vergelijker kunt u een persoonlijke vergelijking maken. Bovenaan word u het goedkoopste energietarief getoond op basis van uw postcode en verbruik. En dat is dan de goedkoopste energiemaatschappij op uw adres. Wanneer u uw voorkeuren veranderd dan kan er ineens een andere energiemaatschappij bovenaan staan. Dit heeft te maken met verschillende dingen, als u zoekt uit het totale aanbod dan komt daar een energiemaatschappij uit. Maar zoekt u echt een groene en goedkope energieleverancier dan kan het zomaar zijn dat een ander weer de goedkoopste is.

De goedkoopste energiemaatschappij op uw adres

Het hangt dus echt van bepaalde factoren af wat een energiemaatschappij goedkoop maakt. In het overzicht van de energievergelijking ziet u direct wie de goedkoopste is. Maar u ziet ook direct hoeveel korting u krijgt. De looptijd van het energiecontract staat ook duidelijk aangegeven. De energievergelijking is dan ook zo gemaakt om u duidelijkheid te verschaffen. U betaalt de leveringsprijzen voor energie en gas. En aan de hand van uw verbruik kunt u precies uitrekenen hoeveel u kwijt bent.

 

Plaats een reactie