Yieldco

Een Yieldco is een beursgenoteerd bedrijf dat word opgericht om bedrijfsmiddelen die een voorspelbare omzet produceren te bezitten. Bij het splitsen van het bedrijf kan er actief bezig worden gegaan met het opzetten van duurzame energieprojecten, en anderzijds word er in het andere gedeelte van de organisatie de opbrengst van de elektriciteit in de gaten gehouden alsmede ook de verkoop ervan.

Yieldco’s worden in de duurzame energiesector gebruikt omdat in die sector de garantie is voor een voorspelbare omzet. Yieldco’s kunnen eigenaar zijn van een windenergiepark of zonne-energie zij verzorgen dit en verkopen de opbrengst ervan.

Yieldco
2 beoordelingen 5 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!