Zonnestroom

Zonnestroom is eigenlijk al heel oud. Vroeger bouwden de Grieken hun huizen al voorzien van dikke muren die vervolgens wit geschilderd werden. Wit is de kleur die zonlicht weerkaatst. Dit zorgde voor verkoeling in de huizen, en s’avonds wanneer het af begon te koelen was het behaaglijk warm omdat de muren de warmte vasthielden.

Mediteraanse huizen zijn licht geschilderd

Wanneer u Griekenland, Spanje of welk land in het mediterraanse gebied aandoet, valt u vast wel op dat de huizen op een bepaalde manier geschilderd zijn, veelal zijn ze wit of zalmroze gekleurd met van die mooie oranje dakpannen, gesierd door mooie dieproze struiken. Het is een mooi plaatje ” an sich ”. Maar het heeft een nuttige werking en is eigenlijk gewoon gratis zonnestroom.

Met zonnestroom bevordert u het milieu en op lange termijn uw portemonnee

Nederland is over de afgelopen jaren steeds actiever bezig gegaan om plannen en projecten te realiseren om duurzame energie op te wekken en zonnestroom hoort daarbij. U vervuilt het milieu niet en maakt geen gebruik van onze schaarse grondstoffen. Het is betaalbaarder geworden en de terugverdienperiode bij aanschaf is immens verkort.

Zonnestroom
1 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!