Kiezen voor lokaal opgewekte stroom met Vandebron

vandebron tarievenWilt u echt een verschil maken en bijdragen aan de productie van duurzame energie? Overweeg dan ook om uw energieĀ bij Vandebron af te nemen want daarmee komt uw geld terecht bij een lokale duurzame energiebron. De Consumentenbond heeft Vandebron als beste getest dus dat mag gerust meespelen in uw keuze voor een nieuwe leverancier. Kies je voor een jaar bij Vandebron? Dan krijgt u puur Hollandse groene stroom geleverd.

Kies zelf uw duurzame energie bij Vandebron

U mag uit zoā€™n 30 lokale duurzame bronnen kiezen vanwaar u uw stroom wilt hebben. Bio-energie? Prima maar ook zonne-energie en windenergie behoren tot de keuzemogelijkheden. Maakt het u niet uit? Dan kiest u voor de goedkoopste groene stroom zo makkelijk is Vandebron.

Groene stroom hoeft niet duur te zijn

Duur zijn ze niet want u betaalt gemiddeld 122 euro per maand wanneer u een verbruik heeft van 3500 kWh en 1200 m3 gas. Ā Onlangs won Vandebron de energieveilingĀ van de Consumentenbond. Wie weet is Vandebron binnenkort uw energieleverancier. Start hier met energie vergelijken enĀ vergelijk VandeBron energie met andere energieleveranciers om te weten welkeĀ nu het voordeligste is.

Plaats een reactie