Energiebudget meest gebruikt voor groen gas

groen gas

Het budget voor duurzame energie is in 2013 vooral besteed aan projecten voor groen gas, ook is een gedeelte naar slimme energienetten gegaan. Er is circa 40 mln euro uitgegeven aan energie innovatie.

Windenergie om te besparen

De aanvragen om in aanmerking te komen voor het budget waren ook voor windenergie. Bedrijven wilden graag subsidie met betrekking tot de kostenbesparing ervan. Zo is er een project dat zich bezighoud met het onderzoek naar flexibele windturbinebladen voorzien van een variabele lengte. Het productie proces ervan is korter en bespaart in transport en onderhoudskosten, bijkomend voordeel is dat met deze techniek ook meer stroom kan worden geproduceerd.

Aantal wijzigingen voor 2014

Het budget voor 2014 is 3,5 mrd euro, een aantal regels zijn verandert zoals: wanneer men subsidie uit de SDE+ ontvangt dan mag er geen  aanspraak meer worden gemaakt op de Energie Investeringsaftrek EIA. De Energielijst 2014 is beschikbaar gesteld online, hier kunnen de energiebesparende technieken bekeken worden die een subsidie krijgen.

Energiebudget meest gebruikt voor groen gas
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!